CHIHUAHUA PUPS

Welkom bij onze chihuahua kennel Poupa Pets. We zullen ons even voorstellen en in het kort vertellen hoe wij te werk gaan in onze kennel.

Wij zijn Martine & Danny en wonen samen met onze chihuahua`s te Oudenburg. Ongeveer een 14 tal jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met "De Chihuahua" waar we onmiddelijk smoorverliefd op geworden zijn. We hebben dan ook onze twee eerste chihuahuatjes gekocht die luisteren naar de naam: Ganecha El linde del bosque en Poupa of Don pancho. Onze Poupa is jammer genoeg in juni 2010 aan een hartaandoening gestorven. Sinds 2006 baten wij samen onze hondenboetiek, dierenwellnesscenter, toilletagesalon en puppiekennel uit waar wij iedere dag kunnen genieten van onze grote passie.

Wij fokken enkel met gezonde teefjes en reutjes zonder afwijkingen. Al onze ouderdieren zijn patella vrij en worden 4x per jaar door onze dierenarts gecontroleerd. Al onze ouderdieren worden stipt gevacineerd en ontwormd zodat de pups al van voor de geboorte een zekere imuniteit hebben.

Kom zeker onze kennel vrijblijvend eens bezoeken.

 

Wij hebben momenteel geen pupjes te koop. Wij verwachten rond begin augustus 2019 vijf nestjes chihuahua pupjes!!! De pupjes komen op de site van zodra ze 5 a 6 weekjes oud zijn. Bel ons gerust eens op om na te vragen welke pupjes er geboren zijn.

 

 

 erkenningsnummer: HK133060339

 • mini chichuahua reutje
  mini chichuahua reutje

  Zeer klein chihuahua reutje, langhaar choco tan.

  Hij is geboren op 13/09/2021

  Van karakter is het een rustig maar speels ventje, hij zit het liefst gans de dag op schootje en gaat graag overal mee naartoe.

  Hij is gechipt en…

 • Prachtig choco reutje
  Prachtig choco reutje

  Zeer klein chihuahua reutje, langhaar volledig choco kleur.

  Hij is geboren op 13/09/2021

  Hij heeft een super lief karaktertje, is rustig en speels. Hij zit graag op schootje en gaat graag mee met de auto.

  Hij heeft al de nodige…