Volwassen herplaatsertjes

Het is eigenlijk tegen onze principes om volwassen hondjes weg te doen. Ook al kweken we er niet mee of niet meer mee ze blijven bij ons wonen tot ze naar de regenboog gaan......

Af en toe hebben wij soms hondjes die zich niet goed voelen in de groep en liever alleen of met twee a drie hondjes samen zijn. We hebben ook al meegemaakt dat door castratie of sterilisatie hun gedrag veranderd en ze het dan ook opeens niet meer leuk vinden in de groep.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit zeer moeilijk vind om een volwassen hondje te plaatsen maar na maanden erover na te denken zijn wij toch tot de conclusie gekomen dat wij niet echoistisch mogen zijn en de hondjes een goed en liefdevol huisje verdienen waar ze gelukkig zijn.

Ondertussen hebben wij zo al een paar hondjes herplaatst die nu dolgelukkig zijn bij hun nieuwe baasjes. Het doet ons echt goed te zien hoe de hondjes herleven en gelukkig zijn.......

Om een volwassen hondje te adopteren zijn er wel een paar voorwaarden omdat wij enkel het beste voor hen willen. Zo kijken wij echt wel goed dat het voor het betreffende hondje een gepaste thuis is.

We volgen de hondjes ook op om te kijken dat ze zich zeker goed voelen in hun nieuwe huisje.

De hondjes moeten gecastreerd of gesteriliseerd worden!!

Ze mogen enkel naar een FOREVER HOME !!!!!